Haarverlenging

Haarverlenging met extensions

Er zijn verschillende soorten extensions die geschikt zijn voor een haarverlenging. Zo kunt u uw haar laten verlengen met een haarmatje(weave), maar ook met losse haarplukken. Zowel de weave als de losse plukken kunnen vast gezet worden met microringen, maar voor de losse plukken is wax ook een goede optie.

Welke optie je ook kiest, er zijn verschillende lengtes beschikbaar. Je kan dus zelf kiezen hoe lang je je haar wil hebben. Bekijk de diensten pagina voor meer informatie over de diverse varianten.

Voor wie is een haarverlenging geschikt?

Eigenlijk voor ieder haartype is een haarverlenging te vinden die er bij past. Groeit het niet snel genoeg? Of wil je gewoon voor even wat langer haar? Het kan allemaal. Een haarverlenging kan bij dun, dik, veel en weinig haar geplaatst worden.

Het maakt ook niet uit welke kleur haar je hebt en of je dezelfde kleur of een totaal andere kleur wil gebruiken voor de verlenging. Ja kan dus ook highlights of juiste een donkerdere kleur laten plaatsen voor meer dynamiek in je kapsel.

Er zijn verschillende structuren beschikbaar, van stijl tot krullend, zo is er altijd een passende match voor jou haar te vinden. Je haarverlenging past bij je natuurlijke haar zodat het niet opvalt dat je wat extra haar hebt toegevoegd.

Moet je voor een haarverlenging naar een salon?

Nee hoor, dat is niet noodzakelijk. We hebben wel een salon, maar we kunnen de haarverlenging ook gewoon bij jou thuis komen plaatsen. Met onze spulletjes bij de hand kunnen we op iedere gewenste locatie je haarverlenging plaatsen, zelfs op je werk of bij een vriendin thuis. Een afspraak duurt gemiddeld zo’n 1,5 uur en is in te plannen via onze website.

Wil je meer informatie over opties en prijzen? Kijk dan op onze prijslijst.