Wax Extensions

Wax Extensions zijn losse plukken hair extensions met een keratine bonding aan de bovenkant. Met behulp van een warmtetang wordt deze vastgemaakt in het eigen haar. De Wax extensions kunnen wij gemakkelijk verwijderden met Wax verwijderspray. Belangrijk is dat je eigen haar goed gezond is voordat je wax extensions laat zetten en niet droog en broos is.

Wax Extensions van hoge kwaliteit

Dit haar is REMY gesorteerd en dat merk je. Dat houd in dat alle haarschubben dezelfde kant opzitten waardoor het zijdeacht aanvoelt Al ons haar is dus gemaakt van 100% Human hair van Remy kwaliteit. Bovenop de intact gehouden schubben laag is een dunne beschermende siliconen laag aangebracht om het haar te beschermen. Hierdoor kan het haar voor het wassen wat extra glanzen, na 1 a 2 x wassen gaat dit over naar een normale glans. Deze extensions zien er zeer natuurlijk en heel goed uit en matcht vaak perfect met het eigen haar.

Verschillende typen Wax Extensions

Er zijn verschillende typen en kleuren wax extensions beschikbaar. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare typen en een kleurenoverzicht. Wij zorgen er natuurlijk voor dat de beste kleur voor uw natuurlijke haar wordt geselecteerd zodat het identiek is aan je eigen haar.

Beschikbare Typen : Straight, Natural Wavy, Body Wave, Curly
Beschikbare Lengtes :

45 cm (straight) 0.7 gram per stuk (45cm)

55 cm (Straight, Natural Wavy, Body Wave , Curly) 0.8 gram per stuk (55cm)

60cm (straight) 1.0 gram per stuk (60cm)

typen wax extensionKleuren Wax Extension