Microring Extensions

Microring extensions worden met behulp van een ijzeren ringetje aan het haar vastgemaakt. De I-tip Microring Extensions zijn 100% human hair Remy Gesorteerd. Dat houd in dat alle schubben van het haar dezelfde kant op wijzen en dat zorgt voor zijdezacht haar. Op de intact gehouden schubben laag is een dunne beschermende siliconen laag aangebracht. Na een aantal keren wassen verdwijnt deze siliconen laag waardoor deze microring extensions er perfect uitziet als je eigen natuurlijke haar.

Geen haarbeschadiging met microring extensions

In tegelstelling tot wax extensions komt er geen hitte aan te pas bij microrings en het beschadigd je eigen haar niet als je je aan de richtlijnen houdt die voor microring extensions gelden. De microring extensions zijn ook makkelijk herplaatsbaar en dienen om de 6 weken omhoog gezet te worden. Als je langer met de microrings blijft rondlopen dan kan je er problemen mee krijgen. Ze gaan afhankelijk van het soort extension 4 maanden  tot een jaar of langer mee. De microring extensions zijn verkrijgbaar in twee verschillende typen, met of zonder siliconen laag. Met siliconen zorgt voor de ultieme bescherming van uw haar, zonder siliconen zitten de mircoring extensions beter vast aan uw eigen haar.

Hoe veel microring extensions heb je nodig?

De hoeveelheid haar die je nodig hebt is afhankelijk van de hoeveelheid en de dikte van je eigen haar. Mensen met weinig en fijn haar hebben logischerwijs minder microring extensions nodig dan mensen met juist heel dik en veel haar. De kosten voor een microring extensions verschillen dus sterk per persoon en zijn volledig afhankelijk van je eigen haar.

  • fijn haar 100 tot maximaal 150 stuks
  • normaal haar 150 tot maximaal 175 stuks
  • dik haar 175 tot maximaal 250 stuks

Verschillende typen microring extensions

Er is ook bij deze soort haar keuze uit verschillende stijlen en kleuren. Hieronder ziet u een overzicht van de mogelijkheden en lengtes

Beschikbare Typen : Straight, Natural Wavy,
Beschikbare Lengtes : 45, 50 en 55 cm (Straight, Natural Wavy)
Toelichting : 0.8 gram per stuk
Materiaal microringen : IJzer (+ bestandsdelen van nikkel)

Typen microring extensionsKleuren microring extensions