Microring v.a. €260,- (100 stuks)

Een afspraak voor microring extensions is opgebouwd uit verschillende elementen. Hieronder leggen we uit welke elementen en de eventuele prijsopties vindt u in de prijslijst. Klik hier voor een complete prijslijst.

Advies

Tijdens het advies bespreken we de extension keuze, welke opties er zijn binnen deze extension en hoe u de extensions het beste kunt verzorgen.

Kleurbepaling

Bij de kleurbepaling kiezen we de kleur die best past bij uw eigen haar. Als u highlights wenst kiezen we één of twee tinten lichten dan uw eigen haarkleur. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen extremere verschillen te laten plaatsen. Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze.

kleurbepaling

Gezellig praatje

Gezelligheid staat voorop, we willen namelijk graag dat u zich op uw gemak voelt. Daarom gaan wij altijd graag een gesprek met u aan.

Extensions Plaatsen

De extensions worden geplaatst door één van onze specialisten. Bij de microring extensions worden de extensions vastgezet doormiddel van klemringetjes om uw eigen haar.

microrings

Knippen

Wij knippen graag uw haar inclusief nieuwe extensions in model, zodat u het kapsel van uw dromen krijgt.

Modelleren

Na het knippen brengen we het haar voor u in model terwijl we uitleggen hoe u uw haar en extensions het beste kunt stylen.

Tevreden de deur uit

U gaat altijd tevreden de deur uit, want uw ervaring staat voor ons op nummer 1. Als er onverhoopt toch iets niet goed blijkt te zijn in de dagen na plaatsing kunt u altijd bij ons terecht om dit gratis te corrigeren.